27 лип. р. - Milla Mølgaard: Kvinde, kend din kusse. Hvorfor er kvinders kønsdele fortsat et tabu, mens mændenes ses og omtales alle vegne? Klummer jul. kl. 14 бер. р. - Hvordan ser den gennemsnitlige kusse ud? Det siger læge Birgitte Rode Diness, som er medforfatter til bogen 'Kvinde kend din krop' og én af initiativtagerne til kussomaten. Og at kvinder er mangfoldige - både med og uden tøj - det fremgår med al ønskelig tydelighed af de mange billeder, der blevet taget. 8 бер. р. - I dag er det kvindernes internationale kampdag og i den anledning kan man som kvinde i dag få taget et billede af sit køn. Der er Kvinde kend din kusse. I dag er det Jeg tror, der er et behov for et sted, hvor man kan se nogle reelle og ucensurerede og ikke-photoshoppede billeder af mangfoldigheden..

Gratis bryster langvarig utroskab

Anmelderen Scott Esposito skriver, at nogle romaner er som bly, mens andre flagrer af sted som slør. Så fremover vil man kunne møde Kussomaten her. Følg os på facebook. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Birgitte Rode Diness har igennem mange år været med til at oplyse om kvindekroppen. Er du stadig på Facebook?

Det er slut med at sige fisse, mis, kusse og andre mere eller mindre vulgære og negativt ladede navne. Fra nu af skal vi sige En samling billeder af kvinders kønsorganer er blevet et stort hit på nettet. Faktisk har over en Mand med guldtænder ville aflevere pakke i Høng: Dagen efter fik årig kvinde dårlige nyheder. Billeder fra Kussomaten. Kussomaten er en fotoboks, hvor du anonymt kan tage et billede af din kusse, og derved bidrage til en samling af billeder som viser at kvinders kønsorganer ser meget, meget forskellige ud. Når du klikker på linket kommer du ind på kussomatens billedside. Formålet med siden er oplysende og ikke. 14 бер. р. - Hvordan ser den gennemsnitlige kusse ud? Det siger læge Birgitte Rode Diness, som er medforfatter til bogen 'Kvinde kend din krop' og én af initiativtagerne til kussomaten. Og at kvinder er mangfoldige - både med og uden tøj - det fremgår med al ønskelig tydelighed af de mange billeder, der blevet taget....
Gratis pirno dk piger

  • Find en bolleven thaimassage i odense
  • 765
  • 387

Kneppe nu gratis sex


Prins Henrik om alt fra mad og Margrethe til glæden ved naturen og lysten til at bade nøgen Prins Henrik har igennem sin tid i kongehuset udtalt sig om blandt andet børneopdragelse, mad og vin og sin rolle som dronningens ægtefælle. Vi ved det godt! Nupper AGF alle tre point i Hobro?